Project Description

Връзки с обществеността

Имате нужда от добър имидж и правилна комуникация с аудиторията?

Един добър специалист по връзки с обществеността (PR специалист) може да направи така, че за кратко време много хора да чуят за вас.

Да чуят не какво да е, а точно онова, което ще подпомогне имиджа ви, ще изгради доверие към вас и ще превърне кампанията ви в успешна.

Няма значение дали планирате рекламиране на продукт, услуга, събитие или политическа кампания. Добрият PR може да ви бъде от полза винаги и за всичко.

Специалистът по връзки с обществеността умее да използва правилно всички канали за предаване на информация: преса, интернет, телевизия, външна и вътрешна реклама и т.н. Умее да създава работещи маркетингови стратегии и успява да ви представи по подходящ начин на възможно най-голяма аудитория.

Но ние можем повече!

Специалистите по PR са само част от нашия екип. Ние имаме познания и умения не само в разпространяването, но и в създаването на всякакви рекламни материали. Това е огромно предимство за нашите клиенти, тъй като те получават пълно рекламно и PR обслужване в един-единствен офис.

Ако планирате например политическа кампания, можем да я изградим от А до Я и да създадем цялостна, работеща стратегия за успех. Имаме екип от професионалисти във всички области, така че лесно съчетаваме перфектния PR с изработване на маркетингова стратегия, цялостно създаване на брошури, билбордове, плакати и други рекламни материали, портретна фотография, организиране на събития, поддържане на връзка с медии, медийни изявления и всичко останало, необходимо за изграждане на доверие и добър имидж.